13:30

Finnerödja IF Vit

Referat: Mosjö SK - Finnerödja IF Vit

Seriepremiär för lag Vit med ett antal tjejer i laget som gör sin första match på 7 mot 7 plan. Pga många sjuka så blev det en del sena förändringar, men vi blev 10 tjejer som åkte till Kumla. Denna gång blev det 5 tjejer som fick dubblera, men det känns ändå rätt att vi anmälde två lag för seriespel i år.
Direkt när domaren blåste igång så tog ett helladdad Finnerödja över matchen och efter bara några minuter så gjorde Emina 1-0 till oss. Vi dominerade matchen totalt och tjejerna kunde spela ut på ett bra sätt och stängde till bakåt. Efter första halvlek så ledde vi med 3-0 efter ett mål till av Emina och ett av Elina. Tills nu hade Sofia i mål inte rört bollen så backlinjen var stabil.
I andra halvlek så fortsatte vi att trumma på och efter att Emina gjorde 4-0 så var matchen avgjord och vi lätt spelare som spelade dubbelt att vila.
En mycket gedigen insats och alla gjorde en mycket bra insats och kämpade hårt. Kul att även de nya spelarna har kommit in i laget och tar för sig. Många har tagit stora steg jämfört med förra året.