5 maj 2018
11:15

Rynninge IK 1

Referat: Finnerödja IF Grön - Rynninge IK 1

Efter att ha vilat i 30 min, så var det dags för årets andra match mot Rynninge IK för lag Grön. Vi har alltid varit lite tröga efter dessa pauser och likaså denna gång. Rynninge startade i ett rasande tempo och visade att de är ett riktigt bra lag med många bra spelare. Vi lyckades ändå håll bollen borta från målet genom tur och skicklighet, och efter 10 min så börja tjejerna vakna till och vi börja få till ett eget spel. Vi skapade en del halvchanser, men kom inte riktigt nära inpå mål. I halvlek stod det 0-0, men med övertag för Rynninge.
Vi fortsatta att kämpa på bra i andra halvlek, men efter ca 10 min så blev det lite rörigt i vårt straffområde och bollen gick stolpe in bakom en mycket bra Sofia som stod i mål för första gången.
Tjejerna kämpade på de sista minutrarna och skapade några chanser som kunde blivit något, men tyvärr lyckades vi inte peta in bollen.
Kul att tjejerna verkligen försöker passa varandra, de lyssnar på instruktioner och de försöker utföra saker vi tränat på. Bla en hörnvariant som såg bra ut.
Vi får erkänna att Rynninge var bättre idag, men nästa gång så tar vi dem.