Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Falköpings FK Boll & Skoj 2025
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Falköpings FK Boll & Skoj 2025.
Boll & Skoj 2025
Följ oss för uppdateringar
Falköpings FK vill hälsa dig och ditt barn välkomna till Boll&Skoj 2025!
Totalt erbjuder vi tio stycken tillfällen á en timma där lek och rörelse är i fokus. Vi startar lördagen den 17 maj klockan 10.00-11.00 på vår egna anläggning Falevi, där pass hålls. Fem av tillfällena är innan sommaren och fem stycken är förlagda efter sommaren.
De datum som är aktuella innan sommaren är följande:
Lördagen den 17 maj klockan 10.00-11.00.
Lördagen den 24 maj klockan 10.00-11.00.
Lördagen den 31 maj klockan 10.00-11.00.
Lördagen den 7 juni klockan 10.00-11.00.
Lördagen den 14 juni klockan 10.00-11.00.
Efter dessa tillfällen tar vi ett uppehåll över sommaren och är tillbaka igen vecka 33 med tiderna;
Lördagen den 16 augusti klockan 10.00-11.00.
Lördagen den 23 augusti klockan 10.00-11.00.
Lördagen den 30 augusti klockan 10.00-11.00.
Lördagen den 6 september klockan 10.00-11.00.
Lördagen den 13 september klockan 10.00-11.00.
Kostnaden för dessa tillfällen är 200 kr per barn och i detta ingår det en t-shirt samt vattenflaska till barnet. Under tillfällena behöver föräldrarna ej vara aktiva på planen utan kan betrakta barnen från sidan tillsammans med syskon eller andra anhöriga. Man har som förälder ansvar för sitt barn under passet och det behöver därför finnas en anhörig på plats.
Under passen kommer kiosken vara öppen.
Aktiviteten riktar först och främst in sig på barn födda år 2020. Är ditt barn sugen på att delta? Registrera dig på www.falkopingsfk.se/member
Är du sugen på att vara med som ledare? Hör av dig till falkopingsfk@gmail.com.
Har du några frågor kontakta Falköpings FK:s kansli eller ansvarig tränare Jakob Edoff, 0706-034849.
/Falköpings FK
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera