Kungsör
4 mars 2023
15:15

Referat: Kungsörs BK - Fagersta Södra IK

Det blev oavgjort 3-3 i första träningsmatchen för säsongen för Södra mot Kungsör . Kungsör tar ledningen med 1-0 efter 10 min på straff . Södra kvitterar till 1-1 i slutet utav första halvlek genom Serge Hermann som med ryggen mot mål drar dit kvitteringen. I andra halvlek tar Södra ledningen med 2-1 genom William Klase'n mycket fint förarbete utav Hadi Hosaini . Kungsör kvittererar till 2-2 . Södra återtar ledningen 3-2 genom 17-åriga Teddy Abimana som gör ett mycket vackert mål , Mergim Ramadani hittar Teddy med ett fint pass i djupled Teddy tar med sig bollen med en fin touch och dunkar in bollen i bortre hörnet . Kungsör kvittererar till 3-3 i slutskedet . Typiskt första match för säsongen där Södra testade en hel del unga spelare och dem killarna visade att dem vill fajtas om speltid i A-laget. Nu väntar en tuff men en rolig utmaning för Södra som möter div 2 -laget IK Franke på " hemmaplan" kommande lördag . Matchen kommer att spelas på Malmheden i Norberg.