20 november 2021
14:00

Forsbacka IK

Referat: Fagersta Södra IK - Forsbacka IK

Det blev förlust för Södra i sista matchen för säsongen när Forsbacka kom på besök .
Det var en händelsefattig första halvlek där Forsbacka hade ett par halvchanser men utan resultat . I början på andra halvlek har Forsbacka ett friläge men avslutet räddas snyggt utav Daniele i Södramålet . Forsbacka tar ledningen med 1-0 i den 57:e minuten efter att en Södraspelare fått en tå bollen och styrt in den i eget mål . Forsbacka är nära att utöka sin ledning i den 60:e minuten men avslutet utanför stolpen . Södra är nära att kvittera i den 68:e minuten genom Mahdi Hosaini som ser sitt skott gå strax utanför stolpen . Södra jagar kvittering och Danne J är nära att näta men ser sin nick gå strax över . Södra får en chans till i den 82:a minuten men nicken räddas på mållinjen utav försvararen . Forsbacka håller undan och tar sin 12:e !!! raka seger i serien .
Den rekordlånga serien är därmed avslutad och Södra hamnar på en fin 5:e plats i serien .
Bäst i Södra i denna match var Sebba Jansson , Jocke Larsson och Danne Johansson .