6 oktober 2018
14:00

Bullermyrens IK

Referat: Fagersta Södra IK - Bullermyrens IK

Södra avslutade säsongen 2018 riktigt bra och besegrade Bullermyren med hela 7-0 på Onsjövallen. Ilyas Hirsi träffade stolpen i den 4:e minuten och Ilyas hade även nick som var nära att resultera. Södra fortsätter att skapa chanser utan att det resulterar i nåt mål. Det dröjde till den 37:e minuten innan Södra fick måljubla och det var Max Holmberg som nickade in Kristian Ekbergs fina inlägg . 2-0 kommer redan i den 38:e minuten och nu är det Kristian som gör mål efter pass ifrån Mergin Ramadani . 3-0 gör Max Holmberg efter ett fantastiskt förarbete utav Ilyas Hirsi . 3-0 i halvtid för Södra.
Södra gör 4-0 direkt genom Max i inledningen utav andra passning Sebba Jansson. 5-0 gör Kristian Ekberg i den 61:a fint framspelad utav Jocke larsson. I den 64:e gör Antonio Roca 6-0 på pass ifrån Kristian Ekberg. 7-0 gör Max maggan Holmberg och gör därmed sitt fjärde mål för dagen.
Detta var en perfekt avslutning för Södra som i och med lördagens seger tog sin fjärde raka triumf i serien med en imponerande målskillnad på 18-1 . Detta innebar också att Södra hamnade på en fin fjärde plats i serien på 39 inspelade poäng.