19:00

Frövi IK

Referat: Nora BK - Frövi IK

Frövi vinner Bergslagsderbyt
Frövi vinner en krigarmatch på Norvalla och slutresultatet blir 3-2 efter Fröviledning med 1-0 i paus.
Matchen var spännande och gissar att publiken njöt av kampen som inte bjöd på det bästa skönspelet utan var mer som ett litet krigsfält på Norvallas väldigt fina gräsmatta. Publiksiffran noterades till härliga 267 åskådare vilket är fantastiskt roligt och det värmer i hjärtat att många Frövisupportrar fanns på plats - stort tack för ert stöd!

Fredriks kommentar om matchen till NA:
– Skön seger förstås. Typisk derbymatch, inget skönspel men man kan summera det som böljande spel där båda lagen hade sina perioder i matchen. Vi drog längsta strået i matchen, där killarna återigen visar på riktigt fin lagmoral.

Frövis mål:
> Anton Gustafsson (0-1), En fin vrist rakt upp i nättaket efter att ha spelats fram i boxen av Höijer
> Gustav Runström (2-2). Frispark på offensiv högerkant som slås av Robin. Calle nickstyr Robins inlyft och Gustav gör sedan en elegant språngnick och målvakt kan bara se på när bollen seglar in i nätet
> Rickard Hedkvist (2-3). Rickard fångar upp bollen strax utanför Noras straffområde, tar några snabba steg i sidled och knorrar sedan in bollen i nättaket med en härlig känsla i högerfoten