13:00

IFK Örebro

Referat: Frövi IK - IFK Örebro

Årets 4:e träningsmatch slutar i förlust (1-3).
FIK gästades av IFK örebro för match på Fröjevis konstgräsplan. Vi har varit bortskämda med mycket publik på våra matcher men denna gång var det glest på läktaren och man kan gissa att snöflingor och den kalla isande temperaturen hade ett finger med i publiksiffran. Frövis coach, Fredrik, har testat flera olika spelformationer under årets träningsmatcher och gjorde så även i denna match. Efter 1-1 i paus så slutar matchen med vinst för gästerna med 3-1.

0-1 kommer på en straff efter en hands i straffområdet. (spelminut 32)
1-1, i minut 39, Johannes lägger en fin bössa i nät på ett skott ca 15 m utanför straffområdslinjen (assist Robin)
I slutet av matchen får IFK Örebro göra både 1-2 och 1-3, lite för enkla mål men så blir det ibland.

Det finns som vanligt både positivt och förbättringsområden efter en match men vi väljer att inte informera om detta i denna rapport då vi inte vill bjuda kommande motståndare i Närkes Allsvenska på detta...