19:00

Frövi IK

Referat: IFK Örebro - Frövi IK

Förlust i cupen
Bortamatchen mot IFK örebro spelades på hemmaplan (konstgräsplanen Fröjevi) då Brickebackens IP inte var spelbar pga veckans regnväder. IFK Örebro börjar matchen med att förvalta sin bonusstraff (1-0) när domaren blåser igång matchen.

Målen
# IFK Örebro får ett inkast högt upp på sin vänsterkant som kastas in i boxen i spelminut 4 och bollen går till en spelare som från s-linjen för iår ett skott som letar sig in i Jespers höra hörn (Jesper stod i första halvlek och Ludde i andra) och IFK utökar sin ledning (2-0).
# I minut 40 reducerar FIK (2-1) genom Gurra som prickskjuter in bollen efter en målvaktsretur. Målet kom till efter väldigt bra FIK spel.
# Tyvärr missar vi ett uppspel nästan direkt efter reduceringen som medför en omställning för IFK Örebro som kommer in i boxens högra kant och gör sedan mål på inspelet och 3-1 på tavlan.
# Reduceringen från Frövi kommer i minut 94 och det är Kevin S som spelas fram av Hamodi och från boxens högra kant skjuter Kevin förbi mv och bollen i nät i högra gaveln.

Förlust i cupen med 3-2 så nu är det bara att ladda inför nästa veckas seriematch för FIK.

Värt att nämna är att FIK mönstrade ett väldigt ungt lag där vi noterar att Fabian (14år), Joakim (15år) och Ahmed (16år) fick speltid och visade väldigt fina fotbollskunskaper - bra jobbat grabbar!