Seger i seriepremiären

En fin start på bortaplan mot FK Franke i Västerås på Råby IP blev det för FC Arlanda.

En stark öppning renderade i 0-1 redan i 7:e min genom Herekol Bayram.
    Resten av halvleken förblev mållös.

I början på andra halvlek kvitterade hemmalaget till 1-1 som stod sej till 64:e min då FC Artanda återtog ledningen med 2-1 genom
    Anton Charbachi.
    Fem min senare ökade Arlanda på till 3-1 genom en straffspark som lagkaptenen Michael Aslan förvaltade på bästa sätt.

Några fler mål blev det inte under resten av halvleken.
    Domare: Ahmed Abid
    Publik: 177

Rapportera

Rapportera

• 24 mar roy rosenback

Fortsatt full fart framåt

Tredje matchen i rad som slutade med klara 4-1 (1-1) för hemmalaget.
    Gästande Huddinge är ju ett lag på övre halvan i Södra tvåan men fick se sej utklassade, i framför allt andra halvleken.
    FC Arlanda inledde matchen starkt dock utan målkänning. I sitt ända riktiga anfall lyckades dock gästerna göra 0-1.
    Hemma kvitteringen till 1-1 kom i mitten på halvleken efter flera målchanser.
    Arlanda kom ut till andra halvan ordentligt laddade och ett ledningsmål kom ganska omgående.
    Ett fantastiskt knorrat vänster inlägg skruvade sej runt mittbackarna och fram på högerkanten kom hemmalaget stormande och dunkade in 2-1 i nättaket.
    Fortsatt övertag för hemmalaget och både 3-1 och 4-1 kom efter vackra anfall med inlägg från kanterna som man distinkt dunkade i mål.
    Att gästerna drog på sej utvisningar var förståeligt då man under långa stunder knappt kom över mittlinjen.

Sju segrar av sju möjliga är facit för Arlanda som visar upp en härligt tidig vårform.

Rapportera

Rapportera

• 3 feb Roy Rosenback

Seger i hemma premiärens träningsmatch 2 - 1 (1-0)

Solsken och 7 plusgrader var det när hemmalaget FC Arlanda tog emot gästande Div 3 laget Boo FF som huserar i södra serien.

FC Arlanda inledde riktigt bra och det mesta spelet var på gästernas planhalva under nästan hela första halvlek.

Publiken fick se ett fantastiskt snyggt hemmamål där Michael Aslan klippte till från egen planhalva och 1 - 0 stod det på ljustavlan halvleken ut.

Gästerna kom igen i andra halvlek och var det bättre laget långa stunder, helt följriktigt kom också kvitteringen till 1 - 1 efter 20 min spel.

Hemmalaget fick fortsatt förlita sej till kontringsspel. Ett urtjusigt anfall från hemmalaget resulterade dock i en 2-1 ledning som stod sig matchen ut.

Kanske hade oavgjort varit mest rättvist, men man behöver inte be om ursäkt för segern.