15 augusti 2021
17:00

IFK Karlshamn B

Referat: Emmaboda IS B - IFK Karlshamn B

Vi gör en okej första halvlek där vi slarvar lite för mycket både med bollen och i vårt försvarsspel, men vi håller ändå ihop det och får med oss 0-0 i paus vilket jag var väldigt nöjd med efter hur vi agerade.

I andra så spelar vi klart bättre, vi ligger lite bättre när vi startar vår defensiv, vi släpper bollen lite bättre vilket kan ha att göra med att flera spelare gjorde sig spelbara och inte stod still jämte sin motståndare.

Vi får till några riktigt bra anfall där vi har många spelare som löper bra och där vi även flera gånger får fram bra bollar till.
Så hela inställningen till att göra en bättre insats blev bättre, kanske efter kaptenen Noras ord i paus om att ta ett större ansvar men samtidigt försöka ha lite roligt.

Andréa gjorde sin bästa insats med flera bra brytningar och många bra uppspel, Alma S visade upp lite gamla takter och stod också för 3 assists, Ebba j visade sina medspelare hur man ska spela som def mittfältare i både placering men även i kloka försvarslöpningar som hjälper vår backlinje.

Inés var denna gång väldigt stabil på sin position som vänsterback, det är nog för att hon älskar att spela till vänster :)
Men alla spelarna får denna match godkänt, det var en riktig lagseger där vi gjorde en riktigt bra halvlek vilket räckte till seger. Målen gjordes av Ebba på straff, Moa T, Maya S och Emelie H.

Nästa söndag åker vi till Tingsryd för nästa match i Div.3.