Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P12 Nordöstra C2, vår
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 5 0 5 0 5
2 Näsums IF 1 0 1 0 1
3 Tollarps IF vit 1 0 1 0 1
4 Wä IF 1 0 1 0 1
5 Åhus Horna BK svart 1 0 1 0 1
6 Vinnö IF vit 1 0 1 0 1
7 Gärds Köpinge IF 0 0 0 0 0
8 Kristianstad FC blå 0 0 0 0 0
9 Nosaby IF 2 0 0 0 0 0
10 Ovesholms IF 0 0 0 0 0
11 Vinnö IF röd 0 0 0 0 0
12 Åsums BK vit 0 0 0 0 0
13 Borrby IF/Hammenhögs IF/Österlen FF 0 0 0 0 0

Match

Everöds IF

0 - 0
Tallavallen B-plan 7-manna
12 maj 2019
11:00

Vinnö IF vit

Referat

Referat: Everöds IF - Vinnö IF vit

Äntligen första matchen med riktigt härligt vårväder och solsken!
En match som hade två lag som verkligen ville spela boll och som kämpade på bra – då vi aldrig upplevt en jämnare och mål fattigare match med våra grabbar!

Dagens lagkapten var Fabian att leda laget.

Domaren Johannes blåser igång matchen och båda lagen rullar fint runt bollen i lagen – det blir inledningsvis ett jagande av andra laget för nå boll - där båda lagen använder hela planens bredd.

De kommer upp till ett farligt läge där Melker når högst i luften och nickar bort farligheten.
Viktor i målet plockar upp en boll och lägger ner till sig själv – slår en lång fin passning upp till Johannes som blir fri…deras målvakt hinner precis plocka bollen!

De vänder snabbt till anfall och Otto gör ett hårt hem jobb och kan trycka undan deras anfallare så Viktor kan dyka framför och rädda undan – fint samspel!

Erik får bollen och driver ända nerifrån vår planhalva och kommer igenom hela vägen upp i en soloräd som mynnar ut till hörna. Sekvensen efteråt hamnar bollen hos Melker som drar på skott – räddning av mv! Återigen gör de en snabb omställning, men Otto är där återigen och jobbar med hela vägen hem och kan spela ut bollen!

Fabian spelar fram Erik som drar på skott – strax utanför!

Nu har vi ett bra tryck på dem – vi har nästan parkerat på deras planhalva…rullar fint runt bollen och deras försvarare får jobba hårt!

Nils gör ett fint förarbete där han håller undan två spelare och hittar fram till Johannes som drar på skott – räddning!
Jacob jobbar på mitten och det lönar sig då han får tag i bollen och passar vidare till Måns som vänder upp men stoppas. De kontrar igen men Johannes jobbar med hela vägen hemåt och kan motta ut bollen.

Viktor får en hempassning av Nils som drar en lång passning längs kanten till Erik som sprungit sig fri – men målvakten hinner precis rädda!

Melker får i sista minuten göra ett slitande jobb i backlinjen mot två av deras anfallare men reder ut det – domaren blåser till halvlek…

Vi börjar lika starkt i andra som i vi gjorde i hela första…Viktor räddar ett skott ut till hörna.
Fabian får bollen efter starkt jobb av Nils som hittat fram till Otto som petar fram den….Fabian drar på skott – precis utanför!

Nils hinner upp bollen och vänder bort sin motspelare och spelar fram Måns som blir fri – målvakten är snabb och hinner precis före! Bollen kommer långt ner till oss, men Melker kan lugnt gå in och spela vidare till Jacob som passar tillbaka till Melker som sticker upp i en räd längs kanten – men blir stoppad till inkast.

Otto tar bollen på mitten driver upp längs kanten – tunnel passar genom sin motspelare till Måns som blir stoppad. Johannes jobbar på bra i anfallet därpå och lyckas trycka kvar dem på deras halva.

Efter en skada blir det nedsläpp och Nils sparkar tillbaka en hög boll som nästan går över deras målvakt….puhh ?

Nils och Erik väggpassar sig förbi deras två gubbar och bollen når ut till Fabian som blir stoppad. Jacob jagar efter bollen och lyckas erövra den – passar fram Måns men bollen rinner iväg.

Halvlek…Fortsatt en jämn match med bra spel av båda lagen…kul match men inga mål trots lägen.

Erik tar initiativ direkt och driver upp och drar iväg ett skott som tar i stolpen ut!

Viktor får göra ett ingripande – lägger bollen till sig själv och lobb passar Otto som nickar vidare till Johannes som kan skjuta – mv räddar!

Bra press direkt av våra grabbar….

Måns vinner tillbaka bollen som når Otto som frispelar Johannes – mv strax före! Nils tar tillbaka bollen efter ett långt uppspel från dem och driver förbi sina försvarare som ligger på honom likt ett plåster – Nils får kämpa för att komma loss…skottfintar och gör en snurrfint och drar iväg ett skott – strax utanför!

Melker gör ett stabilt och tryggt försvarsarbete och varje gång de kommer ner mot vårt straffområde är han där och mottar bort dem.

Viktor passar en mötande Otto på mitten, vänder upp dribblar en, ytterligare en och blir fälld…Melker lägger frisparken men den täcks bort av deras försvarare.

De får nu en frispark i farligt läge – vi är bra med hemma och bollen når ut till Måns som driver upp i en kontring – passar fram till Erik som hittar Otto som passar vidare till Jacob – men blir stoppad!

Viktor gör ett långt utkast till Erik – vänder snabbt upp och driver med full fart mot mål – målvakten är på tå och lyckas precis rädda!

Måns är hemma och jobbar bort ett anfall, dribblar sin gubbe och passar Jacob som täcker bollen, passar vidare till Fabian som får två spelare mot sig. Bollen letar sig tillbaka till Måns som drar på skott- strax utanför!

Nu har vi verkligen tryck på dem – vi jobbar fram en hörna som Fabian lägger in snyggt…blir en perfekt boll som Melker drar till på volley…räddas precis utanför! En riktigt nagelbitare i sista matchstunden...!!!
Ny hörna som Fabian åter tar på sig och ytterligare en perfekt slagen bollbana...bollen når Måns som drar på skott…ny räddning!

Domaren blåser av matchen…en mycket bra och sevärd match i samtliga halvlekar som visade mycket händelser…men som tidigare nämnt har vi aldrig sett en 0-0 match.

Dagens duktiga lirare var: Melker, Måns, Jacob, Otto, Nils, Viktor, Fabian (C), Erik och Johannes.