8 november 2023
18:45

Dalen/Krokslätts FF Blå

Referat: Mossens BK - Dalen/Krokslätts FF Blå

Efter mycket om och men blev det tillslut derby i säsongsavslutningen, mot Mossen. Tredje mötet för i år, och alltid lika roligt! Det visade sig ganska direkt vara en intensiv match, där vi är det klart bättre laget första 25. Det resulterade i att Peter både sparkat in 1–0 och spelat fram Erik Ottosson till 2–0. Därefter blev vi något bekväma och Mossen gnagde sig in allt mer och mer i matchen. I paus gick vi trots allt in med en 2–1 ledning, mycket tack vare ett par högklassiga räddningar från Rasmus.

I början på den andra halvleken bombade Peter in ytterligare ett mål, och där kändes matchen ganska avgjord. Resten av matchen präglades istället av det som brukar känneteckna ett derby - frisparkar och hetsig stämning. Med fem minuter kvar skulle det däremot bli spännande igen, efter att undertecknad (Larsson)?? stökat till det rejält. Som tur är lyckades vi freda målet från ytterligare angrepp och 3–2 resultatet stod sig. En riktigt härlig derbyseger, fantastiskt! Detta gör att vi landar på en andraplats i serien, som enligt coach Ferdinand är vår bästa placering sedan seriesegern 2019. Heja Dalen!

Matchens lirare- Rasmus
En fantastisk målvaktsinsats och en välbehövlig sådan. Räddar i stort sett allt som kommer hans väg. En trygg punkt i de stunderna av matchen som vi inte kontrollerade??

1–0: Peter, ass Edvin
2–0: Erik, ass Peter
3–1: Peter, ass Erik.