2 oktober 2022
19:00

Näsets SK

Referat: Dalen/Krokslätts FF - Näsets SK

En väldigt väl genomförd fotbollsmatch från vår sida, denna gången i nästan hela 90 minuter.

Efter en helg av aktiviteter tillsammans var det dags för säsongens sista hemmamatch och chans till revansch mot Näset. En stor och välbalanserad trupp hade vi med oss så de förutsättningarna var väldigt bra.

Redan från start är vi på framfoten och tar för oss bra. Vi spelar en mogen och kontrollerad fotboll som hyfsat snabbt resulterat i ledning genom Joel efter fint förarbete av Haeger. Efter detta blir vi lite väl taggade på att sätta dit tvåan så vi slarvar lite. Detta håller på i några minuter och sedan hittar vi lugnet igen. Så fort vi tappar boll är vi där direkt, tar tillbaka den och fortsätter att rulla boll. Innan halvleken tar slut hinner vi utöka ledningen till 3-0 efter två fina anfall som båda assisterades av Viktor som gjorde en riktigt fin match i anfallet och på mittfältet.

I andra halvleken fortsätter vi att spela bra fotboll men den är lite jämnare. Näset höjer sig och vi blir lite bekväma som man blir efter 3-0 i halvlek. Tillslut slutar matchen med 4-2 och vi avslutar den med 10 man så vi fick kämpa riktigt hårt in i det sista. Vi har chanser att göra mer mål i takt med att Näset lyfter fram spelare men tar tyvärr inte vara på lägena. Men totalt sett är detta en av de bästa insatserna i år. Bra jobbat!