Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Clemensnäs IF F15
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Clemensnäs IF F15.
F15
Följ oss för uppdateringar
Vi kommer fotograferas 13.15. Alla ska ha full mundering med matchtröja. Vi samlas 13.00 utanför matsalen och ser till att alla blanketter är helt ifyllda. Jag kommer dela ut dessa blanketter på torsdagens träning.
I år är det Ellen K, Molly, Alicia, Estelle, Ellie och Christine som grillar 14.30-17.00. (Jag valde den tiden för man brukar få packa ihop tidigare 👌). Ni bestämmer själva vilka som bemannar vilken station.
All info kring grillningen finns nedan.
Grilla/sälja hamburgare och dricka
Tid: 09:30–17:00
Lag: P15 | F15 | F16
Ansvar: Lagledare/Ansvariga i lagen kommunicerar med övriga lag som har samma ansvarsområde
för att lägga upp dagen/tiderna gemensamt
Bemanning: 3 personer/station, varav 1 löpare
Kontaktperson: Lagen utser en eller flera ansvariga personer
Plats: Två stationer, en vid kopparhallen (kolgrill) och en vid konstgräset (Muurikka med gasol). Sälja
och grilla hamburgare och dryck (varmkorv endast vid kopparhallen).
Kopparhallen (allt material finns i bakfickan på morgonen)
-
Kolgrill (ved) vid Kopparhallen, där man grundar med ved
-
I bakfickan och kansliet finns råvaror/ verktyg och material för att kunna grilla
-
Grillen tänds 09:30
-
-
-
-
Vegetariskt alternativ med stekpanna (Endast vid Kopparhallen)
Korv och bröd (Endast vid Kopparhallen)
Försäljning av biljetter till hoppborg och ansiktsmålning
Löpare fyller på med råvaror vid behov
Konstgräset (allt material finns i röda baracken på morgonen)
-
Muurikka med gasol nere vid konstgräset.
Clemensnäs IF
Skelleftehamnsvägen 100 070-3501495
93236 Ursviken clemens.if@telia.com
CLEMENSNÄS I.F.
STIFTAD 1925
-
-
-
-
Gasolen till muurikkan kan ställas i en större hink med vatten om det är varmt.
Grill tänds 10:00
I röda baracken finns råvaror/verktyg och material för att kunna steka.
Löpare fyller på med råvaror vid behov
För smidig försäljning vid Kopparhallen och Konstgräset byggs stationerna upp enligt:
-
Betalning med swish i en "förstation" som ger ut hamburgerficka med bröd i som bevis på
betalning (förbered dessa och lägg i en kartong så detta finns klart) och ställ även upp dryck
på detta bord
-
Bord med sallad/dressing/lök osv bortanför så man kan gå från två sidor
-
Grillen så man kan hämta sin hamburgare
-
Se till att det finns upphackad sallad och lök tillgängligt i kylen för att lätt kunna fylla på
-
Glutenfritt bröd ska finnas vid båda stationerna (OBS! se till att detta INTE ligger tillsammans
med övriga bröd i samma kartong och hantera detta bröd separat)
-
Försök hålla jämt flöde på hamburgarna, förbered lite extra vid lunchtid
-
Håll rent och fräscht runt serverings borden
Råvaror som ska säljas finns både i röda baracken och i bakfickan, samt uppe i kylen och frysen på
kansliet, tar det slut på ett ställe hämtar man på det andra.
Korvkantin finns i röda baracken och skarvsladd.
Det finns bord eller marknadsstånd att hämta vid garaget på baksidan av Folkets Hus. Om de inte
redan är framme/fattas.
Meddela Isak om något håller på ta slut och akut behöver köpas in, efter man kontrollerat om det finns på andra stationen.
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera