19:00

Järpens IF

Referat: Brunflo FK2 - Järpens IF

Premiär på naturgräs och solen visade sig från sin bästa sida. Ett rejält bra jobb av vaktmästarna på IP som gjort att planen är riktigt fin.
Det var också det enda positiva i första halvlek. Vi pratade innan om att göra det enkelt för oss och inte sätta oss i farliga situationer.
Dessa kom på skam direkt då Järpen gör 0-1 efter 42 sekunder. Efter tre minuter stod det 0-2 och vi gör vår sämsta halvlek på länge. Helt fel i positionerna och passningar som satt överallt utom på foten.
Efter ett bra snack i halvtid kom vi ut som ett helt nytt lag i andra och skapar en hel del chanser och när Alex forcerar in 1-2 på en frispark från My.
Det är precis vad vi behöver i energi och är nära 2-2, gör några förändringar men tyvärr händer det som brukar hända när ett lag verkligen går för en kvittering nämligen att det ledande laget gör 1-3 på en djupkedsboll.
Vi glömmer första halvlek och tar med oss den andra.
Amina tilldelas guldskon för ett kämpande och försöker hålla i bollen som forward.

Nästa match är borta för div 2 mot Härnösand på lördag kl 13:00