Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Brunflo FK A-lag Damer Fotboll

9 mars 2024
17:00

Frösö IF

Referat: Brunflo FK - Frösö IF

Dagens andra DM match stod även den mot en seriekombatant nämligen Frösö IF. Vi pratade innan att vi skulle försöka fortsätta på de bra aktioner som vi hade mot Ope då vi hade en känsla av att vi skulle få föra spelet mer än i den första matchen.
Vi startade matchen med ett relativt högt bolltempo som vi ibland själva inte riktigt hängde med i, lite stressat i uppspelsfasen och de längre bollarna rann iväg.
I den 12:e minuten får Saga in bollen till 1-0 och vi får lite lugn och ro i spelet och har några fina kombinationer som till slut slutar i 2-0 också denna gång av Saga på pass från Becca. Innan halvleken är slut har Saga fullbordat sitt äkta hattrick med 3-0 även denna gång på pass från Becca.
Snacket i halvtid var att fortsätta sätta fart på bollen, våga spela upp på markerad spelare och vända tillbaka spelet. Efter 41 minuter gör Becca 4-0 där hon vänder bort backen och placerar den bredvid målvakten. Saga fortsätter sitt målgörande i 49 och 55:e minuten. Och avslutningen hugger sig Sabina på en kampboll från Saga till slutresultatet 7-0.
En gedigen insats där vi såklart måste lyfta Saga med sina 5 mål!
Nu går vi in i en träningsperiod framöver med lugnt på matchfronten de närmaste veckorna.