13:00

Brunflo FK

Referat: Härnösands SK - Brunflo FK

Dags för långresa till ett blåsigt och lite kyligt Härnösand. Snack innan att vara påslagna och värdera aktionerna.
Vi börjar med en rejäl medvind men trots alla rätt gör Härnösand 1-0 efter 9 minuter
Lite deppigt men fortsätter ändå att jobba och gör 1-1 i 20:e genom Sabina efter en hörna och lite flipperspel. Skönt att utjämna men glädjen blev kortvarig då Härnösand gör 2-1 i den 22:a. Riktigt tungt och fortsättningen blir mest kamp.
Andra halvlek blir fortsatt spel på mitten med en del bollar i djupet från båda lagen där jag tycker vi har en del chanser men det vill sig inte riktigt och därför är det grymt skönt när Elina slår en djupledsboll mellan deras mittback och ytterback och Sabina dyker upp och rullar in bollen kyligt i burgaveln
Riktigt skönt att få med oss en poäng även om vi alltid vill ha med alla tre men efter några tunga matcher känns det viktigt
Dagens guldsko till Sabina för båda målen men bra kämpande av allihop.