13 maj 2024
19:00

IFK Östersund 2

Referat: Brunflo FK - IFK Östersund 2

En tung förlust där vi i första halvlek har god koll på deras forwards som ofta får bollar i djupet att löpa på. Backlinjen tillsammans med mittfält får jobba mycket men gör det riktigt bra och vi sticker upp i några chanser men det är en jämn första halvlek och därför känns det extra jäkligt när de får göra 0-1 precis innan halvtid. Kändes inte alls bra men vi är positiva i halvtid och ser många bra delar vi gör, pratar om att försöka lyfta upp spelet bakom deras backlinje för att hota mer på kanterna och vi får till ett bra spel men avsluten blir för tama eller för långt håll. Ännu surare när de gör 0-2 på en boll från kanten som får en konstig bana som går över Irma i bortre burgaveln.
Ett test med 3 anfallare för att sätta en ännu högre press ger ytterligare chanser men det är en sån match där bollen inte studsar rätt. Surt att torska andra matchen i rad där vi gör en bra prestation och verkligen kämpar hela vägen in i 90 minuter. Moa får guldskon och påfyllning i chipsförrådet efter en stabil insats med många bra aktioner även offensivt.

På lördag styrs bussen mot Selånger och möte mot laget som av många ses som potentiell seriesegrare. Första matchen för året på naturgräs vilket alltid är en spännande historia.