Brunflo FK

Referat: Ope IF 2 - Brunflo FK

Dagens "div 3" match mot Ope 2 slutade med en säker vinst med 6-1 för oss.
Vi pratade innan om att våga hålla i bollen och inte ha för bråttom, värdera våra ageranden och våga fylla på med hela laget när vi får chanserna.
Våra första 20 minuter är riktigt bra där vi spelar runt och låter verkligen bollen göra jobbet.
Efter kvarten spelad slår Nike en fin boll till Klara på kanten som lägger in den i boxen där Nike tagit löpningen in och avslutar med en boll som lyfter över Opea målvakt. Efter 28 minuter slår Christina en hörna från höger som letar sig in i nätmaskorna till 0-2.
Efter en spelvändning där Sabina tar emot och Mika gör en fin löpning i djupet och avslutar fint till 0-3.
Halvleken avslutas med att Filippa får feeling med ett avslut från distans till 0-4.
En bra start som gör att vi får lugn och ro i spelet, lite stressat bitvis men en bra halvlek.
Andra halvlek börjar bra med en frispark som Christina skjuter över men vi fortsätter har tryck och i 48:e minuten får Emilia på en fin träff som innebär 0-5.
Fortsättningsvis är det inte lika bra spelmässigt men vi har en del fina kombinationer från kanterna där ytterbackarna tar rejäla löpningar upp i planen.
Sabina gör 0-6 i den 78:e minuten och sen avslutar Ope med ett friläge till 1-6

Sammanfattningsvis en mycket bra premiär där vi gör mycket av det vi pratat om på sistone.
Nu laddar vi om för två helgmatcher mot div 2 motstånd på lördag då vi tar emot Domsjö på hemmaplan och söndag Remsle på Nipvallen i Sollefteå