Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Brunflo FK A-lag Damer Fotboll

IFK Östersund Dam 2

Referat: Brunflo FK - IFK Östersund Dam 2

Första matchen på stor plan vilket innebar "riktig" säsongspremiär.
Snacket innan handlade mycket om att våga hålla i bollen, hamna rätt i positionerna och hjälpa varandra.
Första halvlek börjar vi riktigt bra och vaskar fram några riktigt bra chanser men utan utdelning. IFK kommer in mer och mer i matchen och resten av halvleken blir spel mycket på mitten med några halvchanser åt båda håll.
Halvtidsprat och vi har en go känsla av att fortsätta det vi börjat med men tyvärr får de in 0-1 direkt och dessutom en straff i anfallet efter så 0-2 efter 4 min skulle det kunna vara ridå ner men vi fortsätter kämpa och får in 1-2 i den 57:e minuten genom Sabina som är påpassligt framme och petar den i mål.
Vi försöker forcera på slutet men kommer inte riktigt fram till de heta målchanserna och matchen slutar 1-2 i en trevlig tillställning.
En träningsvecka nu innan det viktiga DM lördag 9 mars där vi möter Ope kl 14:00 och Frösön 17:00 båda på Jämtkraft B.