Offerdals IF

Tillbaka på segertåget! (BFK2-Offerdals IF 5-1 (1-1))

Ikväll spelades säsongens näst sista hemmamatch för oss i division 3 och dags för returmötet mot Offerdals damer.
Vi ville få till ett bättre påslag framförallt i matchinledningen och på ett bättre sätt än i förra mötet använda de ytor vi visste skulle uppstå.
Vi började bra och dominerade matchbilden totalt i första halvlek utan att få särskilt betalt för vårt arbete. Endast en gång hittade bollen till nätet för oss, trots att vassa målchanser på intet sätt saknades.
Känslan var ändå att med ett tålamod i vårt spel så skulle det nog lösa sig med tiden. Som en blixt från klar himmel slog därför helt oväntat Offerdals kvitteringsmål ner efter att vi agerat på tok för avslappnat defensivt i halvlekens sista spelminut, varför vi närmast chockade fick blicka mot siffrorna 1-1 på resultattavlan i vår väg mot omklädningsrummet i halvtid.

Allvarligt snack om skärpning i halvtid gav snabbt utdelning i andra halvlek när 2-1 målet satt efter knappa tio minuter. Fortsatta bra intentioner följde men också inslag av svackor och slarv gjorde fortsättningen mållös ända till 84:e minuten då vi under de sista fem minuterna nätade både en, två och tre gånger om vilket fastställde slutresultatet till 5-1.

Skönt att hitta vägen till vinst i division 3 igen efter förra veckans debacle i Vemdalen. Glädjande hattrick av Emma Woolford som också erövrade kvällens guldsko. Agnes och Felicia var kvällens övriga spelare att skriva in sig i målprotokollet.

Träning i morgon innan vi till helgen styr kosan mot kusten för att i division 2 ta oss an en tuff uppgift i formen av serieledarna Alnö på Släda IP på lördag.