Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bergums IF

Följ

Bergums IF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bergums IF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Bergums IF
Adress Bergumsvallen
Postadress 42470 Olofstorp
Telefon 0733-86 47 40
E-post bergumsif@gmail.com
Orgnr 857206-0898
Kontonr BG: 938-4322
Öppettider Måndag - Torsdag 09:00 - 15:00 Tel. Tomas: 0733 - 86 47 40 Månd-Onsd-Fred 09:00 - 14:00 Tel. Anders: 0733 - 13 56 82

Om Bergums IF

BERGUMS IF grundades 1938 och har allt sedan dess verkat i området Olofstorp Bergum med angränsande områden. Klubben har haft en flersektionsorganisation, men på senare tid har man inriktat sig nästan enbart på fotboll.
Man har haft och har ett representationslag på både dam/flick och herr/pojksidan, som spelar i Göteborgsserierna. Variationer vad gäller serietillhörighet för representationslagen har varierat med åren, men i dagsläget ligger Herrar Div.5 och Damer spelar 7-manna.

BERGUMS IF har idag en stor och verksam ungdomssektion, som trivs och tränar och spelar sina matcher, med stor glädje och en känsla av trygghet. Varför detta fungerar så bra beror på den utveckling och utbildningsväg BERGUMS IF har valt att följa. Stor del i att detta kan förverkligas har våra ledare, tränare och föräldrar, som hela tiden verkar lojalt med den föreningspolicy och anda föreningen har antagit.
Ungdomssektionen har idag nästan nått fram till att ha lika många flick/tjej grupper som pojkgrupper, vilket är en målsättning BERGUMS IF har.

BERGUMS IF har idag en stor nivåutbildad tränarstab, som tar hand om och utbildar och utvecklar våra barn och ungdomar. Detta gör man på Bergumsvallen, som består av en naturgräsplan samt en konstgräsplan.

BERGUMS IF har på Bergumsvallen sitt kansli som är bemannat alla vardagar. Man är tillgänglig i stort sätt hela tiden, kvällar såsom helger.

BERUMS IF tillhör Göteborgs FotbollFörbund och verkar i stadsdelen Angered, NordOst.