4 mars 2024
19:00

IF Viken

Referat: Bengtsfors IF - IF Viken

Det blev förlust mot IF Viken något stora siffror sett till matchen. Bengtsfors gör en bra första halvlek och tyvärr så gör Viken två tidiga mål. Vi jobbar oss in i matchen och börjar att ta för oss mer och mer. Efter ett anfall där vi stört Viken i deras uppspelsfas så avslutar Nellie med ett skott i ribbans underkant men tyvärr blir det inte mål. Under en period så lyckas vi skapa en del fina anfall och störa Viken. Resultatet i halvleken är 0-4. I halvtid pratar vi om att våga pressa högt med hela laget och i början av andra halvleken så lyckas vi med detta, men som sagt vi möter ett väldigt bra lag och de gör 6 mål i andra halvleken. Vi tröttnar lite efter 60 minuter och lyckas inte hålla ihop laget och blir för utdragna, Viken utnyttjar detta och vi gratulerar VIken till segern och vi gnuggar vidare med vårt lag. Nästa match i DM så möter vi Eds FF på bortaplan fredagen den 15 mars kl 19.00 på SJB Arena. På lörden den 16 mars spelar vi en träningsmatch mot IFK Skoghall(Div3) så det blir två tuffa bataljer nästa helg.