8 maj 2024
19:00

Holsby SK

Referat: Bälaryds IK - Holsby SK

A-laget var mycket nära att genom jobb och slit kunna bärga 3 välbehövliga poäng i hemmamatchen mot Holsby SK. Men genom ett kvitteringsmål på stopptid av Holsby skrevs slutsiffrorna till 2-2 (1-0). Surt och tungt för oss såklart men sett till matchen i stort var det absolut inte ologiskt att Holsby fick med sig poäng hem till Brunnsvallen då de långa stunder var det lag som hade initiativet i matchen. Vi hade förtvivlat svårt att få igång nåt vettigt spel denna kväll utan fick då istället jobba hårt. Och vår arbetsinsats var bra, finns inget att klaga på där. Men spelmässigt hade vi det tyngre. Alltför mycket felpass och individuella felbeslut. Vi lyckades ändock ta ledningen efter ca kvarten spelad då Sebastian Josefsson skruvade in bollen efter att Dan Araya gått in i motlägg med Holsbys målis. Holsby kvitterade sedan i 63:e minuten på en tilltrasslad situation. Med drygt tio minuter kvar återtog vi ledningen när Adriano Hadi Wolender nickade in ett halvmissat skott från Dan Araya. Och resultatet verkade sedan stå sig men i 92:a minuten kom Holsbys kvittering. Vi har ju haft en del matcher tidigare där vi spelat bra men fått dålig poängutdelning och det kunde ju varit gott om vi hade haft lite medstuds nu och kunnat knipa en seger även om spelet inte satt som vi ville. Men icke sa nicke. Vi får fortsätta jobba tillsammans och tro på det så kommer segrarna framöver.