25 februari 2024
13:15

Bälaryds IK

Referat: Norrahammars IK - Bälaryds IK

Vi spelade 0-0 i vår första träningsmatch för säsongen mot Norrahammars IK. Ett resultat som vi får vara nöjda med sett till hur matchen blev. Första halvlek var på det stora hela bra. Vi agerade stabilt. Låg bra i positionerna och rullade boll bra stundtals. Vi skapade inte så jättemycket framåt men släppte heller inte till särskilt mycket bakåt.
Andra halvlek blev sedan kämpigare för oss. Vi tappade mycket av spelet från första halvlek och fick i stort sett bara ägna oss åt att försvara oss. Och det gjorde vi bra. NIK hade mycket boll men lyckades inte skapa så himla mycket vassa helchanser. Killarna kämpade och slet föredömligt och vi lyckades hålla nollan bakåt intakt tills slutsignalen ljöd över Junebäckens IP.

Härnäst väntar ny träningsmatch mot Gripenbergs BK lördag 2 mars kl 15.00. Matchen spelas på Bredstorp i Tranås.