17 september 2023
17:00

BIK/ASK U

Referat: IFK Österbymo U - BIK/ASK U

Utvecklingslaget tog en riktigt skön seger borta mot IFK Österbymo. Segersiffrorna skrevs till 1-4 (0-2) och var frukten av en härlig kämpainsats av hela laget. Samt att Simon Pettersson I vårt mål klev fram med ett par riktigt vassa ingripanden när det som bäst behövdes. Allra mest minns man en fenomenal räddning med fingertopparna i slutsekunderna av första halvlek och en straffräddning i andra halvlek. Eddie Engstrand satte båda målen i första halvlek. Första målet på en genomlöpning och avslut vid första stolpen och andra genom ett klassavslut i krysset. Hemmalaget reducerade i början av andra halvlek men bara ett par minuter senare visade lagkapten Reinder de Vries vägen mot seger genom att smacka dit en frispark med en härlig slägga. Maraz Kerem Memo fick sedan äran att fastställa slutresultatet 1-4 med ett snyggt avslut. Maraz allra första mål i BIK-tröjan. Gissa om han var glad. Då hade det gått en timme av matchen. Under sista 30 minuterna blev det inga fler mål. Vi försvarade oss bra och hela laget kämpade verkligen storstilat. Plusbetyg till alla för en kollektivt stark insats!