Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bensby Ungdoms & FF

Följ

Bensby Ungdoms & FF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bensby Ungdoms & FF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Bensby Ungdoms & FF
Adress Nyhamnsvägen 5
Postadress 97561 LULEÅ
E-post info@buff.st
Orgnr 897001-7458

Om Bensby Ungdoms & FF

Bensby ungdoms- & fritidsförening (BUFF)
Föreningen bildades den 30 oktober 1975 och hade t.o.m. årsmötet 16 februari 1997 namnet Bensby Ungdomsförening. Bensbyns barn- och ungdomsförening (BUFF) har till ändamål att med ett varierat utbud av fritidsaktiviteter skapa mötesplatser och en meningsfull fritid för invånare i Bensbyn med omnejd. Föreningens verksamhet riktar sig till bensbybor i allmänhet och till barn- och ungdomar i synnerhet.

Vid årsmötet 2014 beslutade styrelsen att ändra i stadgarna från 1975. På styrelsemötet i maj antogs följande formulering:"Bensbyns barn- och ungdomsförening (BUFF) har till ändamål att med ett varierat utbud av fritidsaktiviteter skapa mötesplatser och en meningsfull fritid för invånare i Bensbyn med omnejd. Föreningens verksamhet riktar sig till bensbybor i allmänhet och till barn- och ungdomar i synnerhet."
Texten som ersattes var:
" Föreningen har till ändamål att med fritidsaktiviteter verka för höjande av ungdomens andliga och fysiska fostran samt för främjande av god kamratskap. Föreningens verksamhet omfattar aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna boende i Bensbyn och dess närhet."

Stadgarna för Buff hittar du i vänsterspalten under länken "Dokument".

info@buff.st
Vårt RF nummer är : 28234