Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bromstens IK F06

Följ

F06

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn Bromstens IK
E-post kansli@bromstensik.se
Orgnr 802000-4563

Om Bromstens IK F06

Bromsten IKs flickor 06 är ett gäng glada och fotbollsintresserade tjejer födda 2006. Laget startades 2013 med en mindre grupp tjejer som hade varit med i Landslagets fotbollsskola.

Sedan hösten 2020 samarbetar vi med Spånga IS F06 och kör så kallat föreningsblandat lag. Det innebär att vi gör allt tillsammans så som att träna, spela matcher och göra trevliga aktiviteter tillsammans. Dock har vi kvar vår klubbtillhörighet i respektive förening.

Under fotbollssäsongen brukar vi ha två träningar i veckan på konstgräs samt en match på helgen. När det är vintersäsong försöker vi träna utomhus så länge vädret tillåter och kompletterar med inomhusträning i någon idrottshall. Vintersäsongen 21/22 spelar vi även Futsal (inomhusfotboll).

Vi har också en tradition av att delta i några cuper varje år. Det brukar vara kul och utvecklande både socialt och spelmässigt för laget.

För att finansiera lagets utgifter samlar vi in pengar genom att spelare och föräldrar t ex jobbar med cafétjänst på Bromstens IP.

Vid intresse att börja träna med oss ber vi Er först kontakta oss via mail. Kontaktinfo finns under fliken "Om laget".