10:30

IF Brommapojkarna 13

Referat: IFK Lidingö FK 2 - IF Brommapojkarna 13

Vår näst sista match i svår serie för den här säsongen och vi har lånat in fyra spelare från P08.4; Rami, Dorian, David och Nathan.

Matchen är till en början ganska jämn, men det känns som att vi har hygglig kontroll. Efter en kvart vinner Max bollen och sätter den i mål och vi har 0-1, vilket också står sig till vilan.

Vi roterar lite i manskapet och i positionerna (vi har i vanlig ordning ingen direkt kö för att spela målvakt eller försvar). Tio minuter in i andra sätter vår offensiva målvakt från första perioden, Dorian, in 0-2 efter fint förarbete av Sam. Oskar, för tillfället lite högre i plan, petar bollen till Max som sätter in sitt andra för dagen. Situationen strax innan mål var ganska typisk för dagen, med ganska många touch strax utan för deras straffområde.

Inför sista perioden roterade vi lite till och behöll trycket på Lidingö förutom en kortare period mot slutet. Men innan dess hade Sam fastställt slutresultatet till 0-4 med en underbar chip över deras utrusande målvakt - iskallt.