16 maj 2020
12:15

Sundbybergs IK Blå

Referat: IF Brommapojkarna 8 - Sundbybergs IK Blå

Efter att ha spelat en nästintill perfekt match så borde vi väl köra över stackars Sundbyberg i medel-serien? Nja, inte helt. Förberedelserna var kanske inte optimala, med bara sex spelare på plats (varav en egentligen inte skulle spela). Men vi kom igång med fullt lag till utsatt tid, och Jenny filmade dessutom matchen - som nu finns tillgänglig i repris på appen Min Fotoll. Åtminstone 2/3-delar av den. Vi hoppas kunna filma matcherna framöver för att kunna dela med dom som sitter hemma, såväl som övriga familjemedlemmar.

Anyway, 0-0 till paus i en match som präglas av ganska lågt tempo. Av lagen är vi närmast att göra mål, men avsluten är ganska försiktiga.

Åtta minuter in i andra perioden bryts dödläget av ett ypperligt skott av Sam. Vi hoppas att det ska bli lite ketchupeffekt, men den uteblir. Vi har dock hygglig kontroll på matchen.

Jenny packar ner filmutrustningen mellan andra och tredje perioden eftersom den andra hälften av filmteamet har fått nog och vill hem och spela Fortnite. Hon missar därför möjligheten att få sin sons mål efter förarbete av Max på film… Men 2-0. Sundbyberg har några chanser, men det blir aldrig särskilt svettigt för oss. Inte bara håller vi nollan för första gång på vem vet hur många år, men Joshua sätter in 3-0 efter assist från Anton. Lite mer variabel prestation av både lag och individer, men vi hade kul och gjorde jobbet.