9 maj 2020
12:45

IF Brommapojkarna 8

Referat: Bele Barkarby FF 3 - IF Brommapojkarna 8

Vi har inte alltid haft flyt mot Bele tidigare. Kanske är de vårt bogey team? Så kanske inte helt överraskande då att vi hamnade i underläge efter tolv minuter. Och så stod det sig fram till paus, när periodens domare Hoflig senior visslade av efter tjugo minuter.

I andra period jobbar vi oss lite in i matchen igen, men det är tydligt att det spelmässigt inte helt är vår dag. Men 1-1 vid andra pausvilan.

När tredje period är några minuter gammal är vi inte helt med och det står 2-1 till hemmalaget. Nu börjar vi ta över mer av spelet. Eller rättare sagt, vi flyttar spelet uppåt i planen, till Beles planhalva. Och det ger resultat. Med åtta minuter kvar sätter vi in 2-2 och matchen är i högsta grad levande. Och i matchens allra sista sekund sätter vi tro det eller ej in segermålet. Kanske inte världshistoriens mest förtjänta seger, men vi visar i alla fall att vi kan vinna en match också på en lite sämre dag.