Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro Black Knights U17

Följ

U17

Följ oss för uppdateringar
Följ
Örebro Black Knights
Amerikansk fotboll
U17
Tabell
Lag M V O F P
1 Västerås Roedeers 6 5 0 1 10
2 Carlstad Crusaders 4 4 0 0 8
3 Uppsala 86ers 5 1 0 4 2
4 Örebro Black Knights 7 1 0 6 2
5 Gefle Red Devils 0 0 0 0 0

Match

Örebro Black Knights

12 - 14
6 oktober 2012
14:00

Carlstad Crusaders

Referat

Referat: Örebro Black Knights - Carlstad Crusaders

Karlstad inledde starkt med att göra en onside kick som de lyckades få tag på och började således deras första offensiva drive ungefär på vår 40-yard linje. Trots denna motgång lyckades vårt försvar stoppa dem och vi kunde se vad vi gick för offensivt. Vi lyckades inte producerade alltför mycket, varken spring- eller passmässigt, och fick således punta bort bollen efter bara tre spel. Vi hade svårt att bli taggade och till slut lyckades Karlstad trycka in en TD och vi gick till halvlek med ställningen 8-0.

Karlstad inledde ganska snabbt med en till TD i tredje kvarten men misslyckades med extrapoängsförsöket så ställningen var 14-0 en bit in i andra halvlek. Men efter en väldigt lyckad offensiv drive med bra runs från Ayobi Hultin och slutligen en pass för TD från Filip Norstedt till Jesper Lantz klättrade vi närmare Karlstad med en ställning på 14-6. Defensivt lyckades vi få större press på Karlstads QB, mycket tack vare Max Larsson, Felix Thume och Rickard Jonsson och de fick punta bort bollen mer och mer. Efter en fantastisk 70-yard run av Ayobi Hultin lyckades vi trycka in ännu en TD, dock misslyckades extrapoängsförsöket ännu en gång och ställningen var 14-12. Med cirka fem minuter kvar av matchen lyckades återigen Ayobi Hultin springa med bollen ungefär 70-yards men blev skadad när han blev tacklad på Karlstads 15-yard linje. Helt plötsligt hade vi en stor chans att vinna matchen, tyvärr blev det missförstånd mellan vår QB och tillfällige RB och bollen blev lös och Karlstad fick besättning på bollen. Trots att det såg mörkt ut gällande vinst var vi fast bestämda att de iallafall inte skulle få in en till TD. De lyckades kämpa sig ner till vår 2-yard linje med endast en sekund kvar. Vi skickade hela manskapet i mitten och lyckades tackla deras RB utanför målområdet och slutresultatet blev således 14-12.

Grabbarna gjorde en fantastisk insats, framförallt i andra halvlek och jag tycker att vi var värda en vinst. Men olyckor händer och det är inte mycket att göra åt det.

Tack för en jätterolig säsong!

Andra möten i serien

fre 25 maj 2012, 18:30 Carlstad Crusaders - Örebro Black Knights 30 - 0