19 augusti 2022
18:45

Vapnö IF

Referat: BK Walldia - Vapnö IF

Gästerna Vapnö IF inleder i full fart, men även om man ska vara vänlig mot gäster var Walldia kanske i vänligaste laget och bjöd på en hel del möjlighter och mål för gästerna.
Dessutom bjöd linjedomaren på fjärde målet som från vår position såg ut som solklar offside.
Walldias målvakt Jocke Sörensen inleder efter en halvtimme en kavalkad av parader som som man sällan skådat.
Gästerna leder alltså med 4-0 när det var dags för pausdricka.
Andra halvlek blir nästan Vapnö mot Jocke. Vapnö är ett väldigt spelskickligt lag men som här stångade sina pannor stundtals "blodiga" mot Walldias målvakt/försvar.
Men inte ens Jocke kan stå emot hur länge som helst. Med kvarten kvar ökar Vapnö till 0-5.
Hemmalaget får också spräckt nollan när Andi Lusha knoppar in 1-5 på pass från Gabbe.

Trots förlust tar vi speciellt med oss andra halvlek till nästa match, stundtals visade vi att det går att rå på så duktiga lag som Vapnö IF.