Micke Robban, Jakob, Zett
Simon,Besim.Lucas , Nderim
Eldin, Kenan

Startade på bänken: Hannes, Erik, Sakhi, Rinor, Axel
Ett antal återbud och en försenad Hannes (kom till andra halvlek) gjorde att BKW fick röra om i uppställningen.

Förutsättningarna inför den tredje och sista gruppspelsmatchen i årets allianscup var att vi skulle slå LTIK med minst 4 mål för att gå vidare på fler gjorda mål.
Vi skulle mötts redan förra veckan på Glänninge men väderprognoserna var inte nådiga då så därför valde vi att skjuta upp matchen till 22 Feb på Veinge konstgräs istället.

Men under förmiddagen igår blåste det något enormt så man undrade om vi överhuvudtaget skulle kunna genomföra matchen. Men det var bara att bita ihop och hoppas på bättre väderbetingelser.
Väl uppe i Veinge kommer vi inte in i omklädningsrummen, förmodligen har kommunens handläggare glömt att vi flyttat matchen från Glänninge till Veinge. Det var bara att sätta sig i bilen igen och åka upp tillbaka till Lilla Tjärby och byta om där. Därför blev det lite stressande för att överhuvudtaget hinna med uppvärmning när vi väl var tillbaka i Veinge.

Det blåste ganska ordentligt fortfarande men nu hade det spruckit upp och solen tittade fram.

Walldia inledde i medvind men det blev ingen fördel man kunde utnyttja och de helblåa stod inte att känna igen.

BKW har väldigt svårt att komma till avslut. Istället har ett kraftfullt LTIK ett ordentligt grepp om händelserna och genom att hålla bollen på marken kan hemmalaget komma till avslut.

Som tur är så är Jocke i Walldiakassen vaken, och kan med en fotparad redan i sjunde minuten avvärja ett ledningsmål för rödtröjorna.
När sen en hemmaspelare blir nergjord i straffområdet 3 minuter senare pekar domare Zahir Rama på straffpunkten. Dennis Wernebäck sätter säkert straffen i burgaveln och ger LTIK ledningen med 1-0.

LTIK fortsätter med sitt kortpassningsspel och Walldia får inrikta sig på försvarsspel. Det är inte mycket konstruktivt Walldia får till offensivt.
Följdriktigt kommer också 2-0 efter ett stolpskott där returen förpassas i mål - 2-0.

Med kvarten kvar får faktiskt Wallldia till ett offensivt inslag när Besim dröjer sig kvar i offensivt straffområde och en hemmaspelare gör en indianare mitt i gapet på densamme som i sin tur frispelar Nderim som reducerar 1-2 utan chans för LTIK:s inlånade målvakt i form av Andreè Pettersson - normalt i Astrio.

2-1 är smickrande siffror i det läget. Walldia hade så långt knappast skapat en riktig målchans. Tack vare Jocke Sörensen var det fortfarande 2-1 när domare Rahma förkunnade att det var dags för pausvila.

Nu var det motvind som gällde för Walldia även vindmässigt. Hannes hade nu anlänt och byts in i andra halvlek, övriga avbytare byts in efterhand en bit in i andra halvlek.
Nu har LTIK medvind men som tur var är man inte så effektiva framför mål, men man ökar ändå dessvärre på sin ledning två gånger om genom Emil Jönsson i minut 48 och 52. Som tur var är Walldias bäste spelare ”målJocke” på bettet hela matchen.

Det slutar med en jätteklar seger för LTIK på 4-1 vilket är smickrande siffror för BKW.
I denna matchen var BKW chanslösa och det syntes att LTIK tränar dubbelt så mycket som BKW.

När det dessutom saknas en del jävlar anamma får vi vara ”nöjda” med resultatet i denna matchen.

Nästa vecka börjar DM gruppspelet och där väntar lika tufft motstånd som LTIK i form av Kvibille, Centern och Getinge.