Referat: BK Viljan - Lilla Träslövs FF

BK Viljan-Lilla Träslöv FF (0-0). 3-1
Premiär och som dom 3 sista åren har vädrets makter tvingat oss att genomföra den nere i Vinberg på deras konstgräs.
Med 3/3 segrar så kanske vi ska boka premiären 2025 redan nu i Vinberg.
Matchen börjar trevande med två lag som inte vill hamna i tidigt underläge. Vi får till ett par hörnor som inte resulterar. Lilla Träslöv jobbar sig mer och mer in i matchen och tar över bollinnehavet utan att skapa nåt nämnvärt.
Ett par skott i burgaveln är närmast.
Men Lilla Träslöv får sin chans med 5 min kvar. Friläge snett från vänster men Simon gör en fin parad.
Sista sparken på första halvlek är en frispark från vänster som Lilla Träslöv skickar in utan resultat . Domaren blåser av halvleken. Men tydligen va inte en av motståndarna nöjda utan lite gruff uppstår.
Ordväxlingen resulterar i rött kort för densamma .
Vi gör ett byte i paus och med en man mer tar vi tag i spelet direkt . Lilla Träslöv som gått ner till 3-backlinje försöker men vi får dom ytorna vi vill ha.
I min 54 gör vi det historiska första målet i div 4 .
Simon B kommer runt på kanten och hittar in till André K som inte gör nåt misstag.
Efter målet går vi tyvärr ner i tempo och släpper upp Lilla Träslöv.
Vi blir omständiga och passiva . Simon S tvingas rädda oss vid ett farligt läge.
Men vi tar tag i det och 2-0 målet kommer .
Min 74 kommer Simon B runt på kanten och ur snäv vinkel lyckas han få in bollen .
Lucas bytas in och gör 3-0 direkt. Återigen ett inspel från kanten gör att vi andas något lugnare bland publiken.
Lilla Träslöv reducerar på straff med 8 min kvar men vi reder ut det och tar en skön seger.