Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BKV Norrtälje P15 år (2009)

Följ

P15 år (2009)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Reflektioner

12 jun 2017 12 kommentarer 563 visningar
12 kommentarer
  • 12 jun 2017 Allex Djurstedt

    Thomas, jag är nästan alltid med när Allex tränar, så jag ställer mer än gärna upp och hjälper till där det behövs // Jonne.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2017 Sofie Ahlholm

    Bra skrivet! Å lagmoral och etik bland barn är oerhört viktigt att vara tydlig med redan från denna ålder. Heder till alla er som ledare! Jag hjälper gärna till de torsdagar jag är på plats med Olle.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2017 Josefina Nyman

    Mycket bra skrivet! Många gånger ser man uppträdande och ett språk som verkligen inte är okej. Med all rätt så ska det inte accepteras! Hjälper också gärna till när jag är på plats med Morgan. /Jossan

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2017 Åsa Hammarström

    Jag räcker upp en hand och hjälper gärna till på träningarna när det behövs. //Kevins Mamma

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2017 Per Jäderqvist

    Kloka ord från dig Thomas, alla ni ledare ska känna att ni gör ett grymt bra jobb med våra killar! Självklart kan jag hjälpa till att hålla ordning på killarna när jag är på plats med Adam! / Per

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2017 Malin Kårlin

    Håller fullständigt med er ledare! Jag ställer gärna upp på träningar! Ni gör ett fantastiskt jobb och grymt jobbat på poolspelet! / malin

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2017 Max Bogentoft

    Mycket bra skrivet. Sport är just sportsligt. Det är viktigt att de lär sig. Att lyssna och fokusera på det som skall göras är viktigt. Jag jobbar varannan torsdag men stöttar och hjälper gärna till de andra torsdagarna när jag döljer med Max.
    Mvh Jesper

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2017 Tony Walfridsson

    Ställer självklart upp så mycket jag kan. Tyvärr så är mina arbetstider lite sena, slutar 18.15 varje dag men ska försöka komma iväg tidigare på torsdagar så jag kan vara med så mycket som möjligt. Själv skulle jag vilja tacka både föräldrar och tränare för en otroligt trevligt poolspel. Elias var supernöjd efter dagens slut.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jun 2017 Elias Gustafsson

    Tack alla som hjälpte till för ett jättebra genomfört arrangemang. Håller med om allt du skriver Thomas . Disciplin o etik är super viktigt att nöta in i dessa små ögonstenar vi har. När Bkv är så många så uppfattar jag att det är svårare att få en lagkänsla för dem då de byter lagmedlemmar. Vilket vi tycker är bra, men det kan vara ytterligare en utmaning (och orsak till extra mycket myror i benen)
    /Markus

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 jun 2017 Daniel Hughes

    Håller med om det du säger Thomas och självklart ska vi alla hjälpas åt med killarna. Jag hjälper gärna till på träningarna när jag är där. //Johanna

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 jun 2017 Tomas Eriksson

    Hej på er alla ledare, bra skrivet! Det är nu vi sätter rutinerna och standarden för de här små livens ageranden. Personligen tycker jag att det ligger mest på oss föräldrar att styra upp och inte er ledare men om vi hjälps åt kommer det bli kanon. Eftersom jag själv varit ungdomsledare i många år har jag viss erfarenhet och delar gärna med mig av den. Ni får gärna bolla med mig om ni vill. Jag ställer gärna upp och hjälper till, i första hand på Poolspelen som en extra resurs.
    /Tomas

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jun 2017 Thomas Tengheden

    Tackar, tackar, säger vi... Vilken bra uppslutning :) Jag räknar med att vi kommer hugga tag i några föräldrar under kvällens träning.

    Kan tänka mig att vi bjuder in dig nästa gång vi kör en ledarträff, Tomas, så kan vi ta del av din erfarenhet. Det vore guld värt!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in