Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BKV Norrtälje P15 år (2009)

Följ

P15 år (2009)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Dags att växla upp!

Thomas Tengheden Administrationsansv.
6 kommentarer
  • 5 mar Thomas Tengheden

    Ett litet förtydligande till det här med att ge lite extra på övningarna... Vi har märkt att en del av killarna, till största del de som är duktiga och ligger långt fram i utvecklingen, har en tendens att tramsa bort övningar som de anser vara lite "för enkla" och monotona istället för att utmana sig själva och utföra övningen i lite högre tempo. Att kunna utföra en aktion i hög fart ger en stor fördel när det kommer till matchsituationer och på köpet får man bättre kondition. Vi kommer ta upp detta med killarna med jämna mellanrum på träningarna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 mar Sofie Ahlholm

    Tack för tydlig och bra information!

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 mar Sara Jöngren

    I uppland är inledningen för P15 år avancerad och grund i år. Medel finns inte. Läser att ni tänker att killarna ska variera mellan avancerad och grund nivå. Har killarna förberetts i det här, hur görs dialogen i laget? Våra killar i laget kan ju alla ta plats och vara i avancerad serie, hur fördelas speltid och matcher? Tänker så det inte blir som förra året när många spelare inte fick möjlighet till att spela matcher på olika nivåer utan endast ett fåtal togs ut till matcherna. Vi vill ju ha många spelare som spelar längre och bra matchmiljöer :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 mar Thomas Tengheden

    Hej Sara,

    Jag lade till ett längre stycke i huvudnyheten eftersom jag inte kunde kommentera. Hoppas det förtydligar det hela :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 mar Sara Jöngren

    Ta gärna fram matchstatistiken 2023 till oss föräldrar så kan vi ha med det som underlag för diskussion kring spelarutvecklare och matchmiljlöer på föräldrarmötet. En helt annan sak men kopplat till matcherna, kallelser kvällen 2 dagar före match är alldeles för sent för planering och möjlighet att delta. Kan ni försöka ändra det så vi föräldrar vet om vilka som spelar ca 1 vecka före match åtminstone. Vore toppen, tack!

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 mar Liv Tegelström

    Bra och tydlig information och stort tack för allt ni tränare gör.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in