Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Union

Följ

BK Union

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
BK Union
Välj lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 24 maj ollenilsson49

  Hej ! Jag minns med stor glädje och nostalgi när vi bildade BK Union den 4:e dec. 1970. Flera av de är nu borta. Minns Emil Johansson Stig Svensson bl.a.Stigs stora önskan var att tävlingsdräkten skulle gå i grönt o vitt och så blev det också. Emils önskan var att den nya föreningen skulle heta BK 70. Andra förslag var alliansen och gränspojkarna. Jag har numer inget större intresse för fotboll, men måste nu besöka mitt kära BK Union någon gång, för mitt barnbarn skall i år spela där.

  // Ha det gott på er och stor lycka //
  Olle Nilsson

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 apr Jan-Anders Börjesson

  Hej igen!
  Igår kväll hade vi tydligen försök till inbrott i kiosken. Nedre skåpet uppbrutet men inget tagit. Kanske blev de överraskade?? Vi har bestämt att dörren till klubbstugan ska vara låst på träningar och vid matcher som vi inte har bemanning i kiosken. Toan ute kan ju öppnas!
  /Doda och Anne

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 mar nilsakenielsen

  Hejsan på er jag måste ju tala om vilken fin sidan ni har fått ordning på och jag hoppas att det går bra för er i år i framtiden. Med vänlig hälsning Nils-Åke

  Rapportera

  Rapportera