Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bredaryd Lanna IK Herrseniorer

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 20 sep 2014 Golden Glenn

Skön seger idag! Kan man hoppas på att Smålandsstenar kniper en poäng imorgon? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Det kan man.

Rapportera

Rapportera

• 3 sep 2014 Vaggeryd igår

Vaggeryd startade stenhårt , första halvlek slutade 1-0 , i andra gjorde Waggeryd även 2-0 därefter vaknade Bredaryd o satte sin första .Det var stenhårt spel o efter 3-1 slappnade Wik av lite , Bredaryd reduserade 3-2 , en utvisad WIKare tände Bredaryd som gjorde 3-3 , domare lade till tror jag 6minuter . En stenhård drabbning som spelades i ett tempo av hög klass . Matchens lirare Joel Storck Waggeryd .

Rapportera

Rapportera

• Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

• 2 sep 2014 Farsan

Jaha . Idag gäller det om vi ska kunna starta i pool inför nästa omgång eller om jakten som underdog fortsätter , 18.15 i Waggeryd får vi svaret !

Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2014 Fidde

Lycka till på tisdag och se till att krossa "de vita eleganterna" ordentligt!

Rapportera

Rapportera

• 21 aug 2014 Farsan

Jo , konstgräs i all ära , Bosna började bra med två ramträffar sedan blev det mer o mer Bredaryd och andra halvlek var det bara frågan om hur många Bredaryd skulle struta
    1-0 efter ca 65 min o 2-0 i ca 80 min . En bra match .

Rapportera

Rapportera

• 15 aug 2014 Farsan

Med hjärtat i halsgropen har jag nu sett Bredaryd spela 1-0 mot jumbon Hestra . Första halvan var motståndarna rikttbra , BIK tog över mer o mer men bara ett mål blev det o Hestra hade chanser men vi hade fler . Avståndet mellan backlinjen o mittfältet vad stundom långt , BIK vann men ibland undrar jag om det inte vore bättre att spela 4-5-1 ? , med varierande nr 10 roll , om ni förstår mig rätt . +till nr. 9, 14, 27, 6, 2.