Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bromstens IK P16-Vit

Följ

P16-Vit

Följ oss för uppdateringar
Följ

Inställd träning idag 28/11

28 nov 2023 7 kommentarer 192 visningar
Cecilia Axelsson Suppleant
7 kommentarer
  • 28 nov 2023 Renaz Salih

    Hej hej!

    Jag tycker det är jätte tråkigt att ta in nya spelare när man inte har möjlighet att ”träna” dem till bekostnad av dem gamla spelarna.

    Som jag har förstått det så finns det redan hallen i Bromstensskolan som är bokad sen tidigare till barnen på torsdagar.
    Men det är synd då att det pga väder blir inställd och sedan pga inga tränare eller stor lokal inget i december?

    Alla betalar avgiften och jag tror inte någon har nåt emot att betala lite mer och då få betalda tränare och en mer kontinuitet i spelandet.

    Alla föräldrar har mycket sol det redan är i sin vardag och en stor eloge till våra volontärer men det behövs mer struktur och organisering kring detta och det tror jag klubben ändå verkar ha ”råd” med.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 dec 2023 Cecilia Axelsson

    Hej,
    Jag förstår inte detta riktigt?

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 dec 2023 Cecilia Axelsson

    Vad menar du med att ta in nya spelare när man inte har möjlighet att träna dem till bekostnad av de gamla spelarna?
    Planen var som sagt avstängd för alla i tisdags pga snöandet, för både gamla och nya spelare och även alla andra lag och inget vi tränare har något med att göra.

    Vi kommer att ha träningar inomhus fårn och med på onsdag 6 december i Kvarnbyskolan som vi pratat om på båda föräldramötena samt skrivit ut i laget.se.
    Så det har aldrig varit tal om att vi ibte ska träna i december. Det enda som sagts är att vi "gamla" tränare inte har möjlighet att träna inomhussäsongen pga andra aktiviteter som vi har med barnen under vintern. Där har vi bett om hjälp från föräldrar och ett fåtal har anmält sig.
    Bromstensskolans hall var bokad från och med första veckan i december, alltså denna torsdag. Men då den redan var för liten förra vintern så vi fick gå ut i februari är det inte ett alternativ då den är för liten, även om vi inte hade tagit med fler spelare.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 dec 2023 Cecilia Axelsson

    Det finns inte möjlighet att ha betalda tränare för så här små barn, det är endast seniorlaget som har betalda tränare.
    Men som jag ser det har vi endast några enstaka gånger varit tvungna att ställa in träningen pga att vi inte varit tillräckligt många tränare. Vi har frågat om hjälp av föräldrar när vi inte haft tillräckligt många tränare.

    Vad är det du tycker behövs mer struktur och organisering kring? Du får gärna hjälpa oss tränare med det och komma med förslag till oss. :)
    Vi vänder ut och in på oss för att det ska bli så bra som möjligt för killarna och vi gör allt detta på vår fritid.

    MVH Cecilia

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 dec 2023 Renaz Salih

    Hej Cecilia!

    Jag tycker att jag har berömt er insats ganska tydligt i mitt förra inlägg men eftersom du känner dig attackerad så kan jag förklara ytterligare vad jag menar.För det första så har jag läst alla nyheter/varit på möten förutom det sista.
    Och för det andra så har jag rätt att komma med kritik utan att för den delen behöva känna att enda gången jag kan göra det är när jag själv kan ställa upp som tränare.

    Varken jag eller min man har tid i vardagen för att få ihop att träna grabbarna.
    Just därför är det väldigt fint med volontär arbete att gör man något så gör man det för att man vill och tycker det är kul och har självinsikt om att man kan avvara den tiden.
    Sedan om man inte har tid så får man gärna upplysa om det så som du har gjort nu.
    Men att jag känner att pojkarna inte får den tid eller aktiveringen av tränare har inte med dig att göra.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 dec 2023 Cecilia Axelsson

    Vet inte om detta är rätt forum att ta denna diskussion men jag förstår fortfarande inte varför du tycker att det är tråkigt att ta in fler killar på bekostnad av de som redan varit med länge?

    Det är klart du kan komma med kritik!
    Vi vill ju att ni föräldrar kommer med synpunkter och frågar oss om det är något ni undrar över.

    Jag är bara intresserad av att veta vad det är som gör att du känner att killarna inte får tid eller aktivering av tränarna? Så vi kan bli bättre på det.

    Mvh Cecilia

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 dec 2023 Renaz Salih

    Det är för många killar för ledarna att hantera och grabbarna borde/bör delas upp i fler lag eftersom intresset är så stort.
    Då kan man ha en lokal utan att tänka på att endast ha ”stora” och sedan har inte ledarna så ”mycket”och per automatik blir det enklare för dem föräldrar på plats att kunna rycka in eller hjälpa till när man väl är där.
    Vilket man kanske inte känner sig lika säker på om det är 15- och uppåt i antalet.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in