28 september 2014
15:00

Bälinge IF P99/00/01

Referat: Vaksala SK - Bälinge IF P99/00/01

I matchens inledning sätter Vaksala en hög press som vi har svårt att spela oss ur - detta leder till lite halvchanser för motståndarna men inga egentliga farligheter. Efter 10-15 minuter har vi jobbat oss in i matchen och den är helt jämn, mycket spel på mitten och få chanser. På en omställning skarvar Victor snyggt bollen till Adam som i misstänkt offside-position kommer helt fri och placerar in bollen. Vi går till halvtidvila i ledning och i andra halvlek har vi god kontroll på matchen, vi skapar några chanser och släpper inte till något bakåt. Med 10 kvar kontrar Vaksala och spelar riktigt snyggt runt bollen tills de friställt en spelare som kvitterar; lite surt då det var den första riktiga målchansen de skapar i andra halvlek. Några minuter senare läggs en boll i djupet som Pontus kämpar sig till att komma först på och han spelar in till Victor som kan trycka in bollen i öppet mål. Strax efter serverar Victor bollen till Pontus men ribbans underkant blir resultatet av den chansen. Vi håller undan och sett över hela matchen var det en rättvis seger.