15 maj 2014
18:30

Bälinge IF F01

Referat: Vattholma IF - Bälinge IF F01

Tyvärr förlust i Semifinalen med 0-2. Ett resultat som inte speglar matchbilden. Bälinge börjar starkast och äger egentligen större delen av denna tillställning. Vattholma försöker med långa bollar som den ny komponerade backlinjen lätt avvärjer. Dock så lyckas Vattholma ta ledningen med 1-0 i första halvlek och vi pratar i paus om vårt spel och vilka chanser vi ändå skapar.
I andra halvlek tar Bälinge över ännu mer av spelet och trycker på för kvittering. Skott i ribban, skott i stolpen, missade frilägen men bollen vill inte in. I matchens 55:e minut ställer Vattholma om i en kontring och deras forward gör en mycket fin individuell prestation. Efter en 50 meters löpning så vänder hon snett inåt och får på ett kanonskott som går förbi Bälingeförsvar och målvakt.

Efter 2-0 målet så fortsätter Bälinge pressen för reducering men matchen slutar 2-0 och vi måste gratulera Vattholma till finalplats den 16/8.

Besvikna tjejer efter matchen men rent spelmässigt så gör alla en kanoninsats men tyvärr förlorar vi ännu en semifinal.