Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Brunflo FK F-06/07 Fotboll

Följ

F-06/07 Fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ
Brunflo FK
Fotboll
F-06/07 Fotboll

Laguppdrag

1 maj 2018 6 kommentarer 508 visningar
Roger Pettersson
6 kommentarer
  • 3 maj 2018 Lena Hansson

    Hej på er!
    Är placerad på Vitgården 20/7 men behöver byta bort detta eftersom vi är bortresta då. Är det ngn annnan som kan? Byte med ngn annan aktivitet/datum?
    Mvh Lena

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2018 Lena Hansson

    Hej igen!
    Skriver igen gällande 20/7 och uppdraget på Vitgården som jag inte kommer att kunna genomföra. Kan någon annan? Jag byter gärna uppdrag mot ngt annat. MVH Lena

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2018 Anna Rödlund Jönsson

    Vi kan tyvärr inte byta pga sem. Hoppas det löser sig med byte, om inte, visst har vi fått namn å nummer på ungdomar som man kan sälja uppdraget till?

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 maj 2018 Lena Hansson

    Ja jag vet att den möjligheten finns. Det fick jag göra för två år sedan då jag hade samma uppdrag vid samma tid i juli. Känns dock trist att behöva betala igen. Vi är ju många familjer och då borde ju inte detta uppdrag, mitt i semestern då många är bortresta, hamna på samma familj igen tänker jag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 maj 2018 Roger Pettersson

    Hejsan
    Vill bara förtydliga hur jag tänkte när jag lade ut Vitgårdenuppdragen. De som inte var med vid inventeringen på Beijers under 3 timmar på fredagskvällen fick Vitgården.
    Tre stycken var inte med på inventeringen och vi hade tre uppdrag på Vitgården. Ett i juni och ett i juli.
    Sen är det viktigt som påtalats tidigare att hjälpas åt. Vi har de uppdrag vi har och det är inte lätt att få till det så det passar alla.
    Det kommer vara lika med de pass vi kommer att få under Storsjöcupen, det kan vara dagtid och man arbetar och får pass, då måste det lösas också.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 maj 2018 Linus Ekqvist

    Naturligtvis skall vi försöka hjälpa varandra inom laget!
    Sedan är det ju så att som vi pratade om på föräldramötet så ansvarar man i slutändan för att lösa ut de uppgifter man tilldelats. Precis som Roger skrivit så sprids arbetsuppgifterna för att det skall bli en hyfsad jämn arbetsfördelning och kunde man då inte vara med på inventeringen så känns det "rättvist" att man istället får Vitgården. Vi har i sammanhanget väldigt få uppgifter för laget och klubben om man jämför med andra föreningar...

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in