Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Brunflo FK F-06/07 Fotboll

Följ

F-06/07 Fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ
Brunflo FK
Fotboll
F-06/07 Fotboll
Tabell
Lag M V O F P
1 Brunflo FK 3 2 1 0 7
2 Frösö IF 3 2 0 1 6
3 Ope IF Vit 3 1 0 2 3
4 IFK Östersund 3 0 1 2 1

Match

Brunflo FK

2 - 2
Åkreäng IP
17 september 2020
18:00

IFK Östersund

Referat

Referat: Brunflo FK - IFK Östersund

Sista hemmamatchen i F13 för säsongen. Den andra av endast tre slutspelsmatcher vilket gör att det blir lite extra verv och spänning i matchen.
Trots noga genomgång före match angående vikten att gå in fullt i närkamperna håller vi igen alldeles för mycket i första halvlek. Vi går dit men inte riktigt ända fram vilket gör att vi konstant hamnar på efterkälken vilket gör att vi släpper igenom dem alldeles för ofta till farliga chanser. Deras avslut är i första halvlek ganska uddlösa, vilket är tur för oss då vi ställer oss i onödigt svåra lägen.
Vi skapar dock en hel del anfallsmässigt, men får tyvärr inte in bollen i nätet under första - således mållöst efter 25 minuter.

I andra trummar vi igång bättre och får utdelning halvvägs in genom ett rejält distansskott av Alexandra hårt pressat och otagbart för målvakten. Chansen är en följd av en långvarig press från vår sida, vilket gör att det känns rättvist.
Tyvärr kladdar vi till det i uppspelsfasen direkt en stund efteråt och lyckas på något märkligt sätt ställa till det så att bollen rullar in över mållinjen. Känslan är att det var riktigt onödigt, för vi hade IFK i brygga genom vårt ledningsmål och bjuder därför in dem i matchen igen.
I sista vilan pratar vi om att fortsatt ha tålamod och att vi har matchen i egna händer och det bara kommer handla om hur mycket vi vill det hela.

Sista halvlek skapar vi inte så många chanser men släpper inte heller till så mycket. Efter en situation med en hel del kamp får IFK en frispark i farligt läge. Vi murar upp men är inte med i situationen vilket gör att frisparken obehindrat kan slås i mål. Där och då är känslan att det här får vi svårt att reda ut, för nu har vi tänt lågan på våra motståndare.
Vii växlar upp i vilja och tempo men viljan övergår allt som ofta i ett stressat spel vilket gör att vi tar avsluten ofta i fel läge eller stresslår bort bollen. Vi pressar och pressar men IFK avvärjer det mesta och vi börjar nästan misströsta och inse att matchen nog glidit oss ur händerna. Efter idogt arbete skapar vi en hörna i matchens absolut sista minut. Hörnan slås lång och vi får efter en tilltrasslad situation skottläge som Emma skjuter välplacerat vid stolproten och matchen kvitterad!
Det är nästan som man inte tror sina ögon och strax efter avsparken blåses matchen av, så det var sannerligen på håret.

Sjukt viktigt mål då en poäng gör att vi har kampen om seriesegern i egna händer inför sista matchen nästa helg mot Frösön - Där är det seger som gäller för att vinna serien, så förutsättningarna är solklara - ser fram emot en spännande nästa helg!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Alexandra Mattila 1 1 0 0 0 1
Emma Woolford 1 1 0 0 0 1
Irma Lindström 1 0 0 0 0 0
Klara Esbjörnsson 1 0 0 0 0 0
Klara Jönsson 1 0 0 0 0 0
Linn Gustafsson 1 0 0 0 0 0
Lovisa Fahlén 1 0 0 0 0 0
Nova Ekqvist 1 0 0 0 0 0
Wilma Wolfenstein 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Filippa Björkbacka 1 0 0 0 0 0 0 0
Tindra Isaksson 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng