22 augusti 2020
10:00

IFK Östersund F07

Referat: Brunflo FK F07 - IFK Östersund F07

En mycket speciell dag tog sin början redan på morgon då det var dags för final för våra 07:or mot IFK i F13.

Nerverna var klart utanpå kropparna och första halvlek var ett ställningskrig med gott om chanser åt båda hållen, men som slutar mållöst. Det känns ändå som om vi har kontroll på matchen och i andra halvlek kliver vi upp ett steg i vårt spel och tar ledningen genom en hårt pressad frispark av Alexandra i andra halvleks inledning. Samma Alexandra utökar sedan genom en hård hörna nära stolpen som går in på en IFK-spelare.
Lite lugnare i andra pausen och det känns som det här kan börja gå vägen.

Efter fem minuter i sista får dock IFK in en reducering och det känns som det här kan bli en nervpärs.
Vi svarar dock direkt genom en fint skruvad boll på frispark runt muren och rappt svar på deras reducering. Där känns det som vi punkterar matchen.
Vi rundar av med 4-1 genom en fin djupledsboll med fem minuter kvar och det hela är klart!

Stor glädje som sig bör i Brunflolägret efter ha bärgat ett DM-guld genom en fantastisk laginsats och underbart spel där alla verkligen kliver fram, tar för sig och jobbar för varandra! En riktig lagseger!