Brunflo FK

Referat: Frösö IF - Brunflo FK

Bortamatchdags mot känt motstånd - Frösön i F14.
Erfarenhetsmässigt alltid jämna matcher som hittills ofta slutat med uddamålssegrar för något av lagen. Således läget klart - det skulle komma att krävas vårt yttersta för att gå vinnande ur striden.

Tyvärr börjar vi (som allt för ofta på slutet...) mycket avvaktande, är för långt ifrån situationerna och lämnar nästan direkt över initiativet till Frösön. De spelar boll och vi sätter oss i situationen att få jaga boll för sent och för sällan. Kort sagt - vi är inte där! Naturligt och helt rättvist tar Frösön ledningen och vi ska ärligt säga att det är närmare 2-0 än 1-1.

Eländet fortsätter i andra halvlek, men sista fem får vi lite medvind och får genom idogt kämpande av Alexandra in en kvittering, och vi hade fått en frisläng in i matchen igen.

Tyvärr vårdar vi inte den möjligheten, utan efter två snabba situationer där vi inte är riktigt påslagna och slarvar så var det vips ett underläge med 1-3 halvvägs in i sista halvleken, vilket tillika blir slutresultatet.

Helt ärligt var vi inte ens nära att ta hem det idag - det beroende på att ytterst få av oss var beredda att göra det jobb som krävs och offra sig för att vinna - det var våra motståndare betydligt bättre på och då blir resultatet därefter.