11 juni 2020
18:30

Brunflo FK

Referat: IFK Östersund - Brunflo FK

Dags att återuppta den under förra tisdagen avbrutna matchen - denna gång i tryckande värme och solsken, helt utan blixtar, dunder och syndaflod.

Två halvlekar återstod av matchen och ikväll ville vi glömma tisdagens debacle och hitta tillbaka till glädjen och spelet.

Idag gick vi ut och gjorde precis det! Lugnare spel, bättre rörelse och bättre adresser i passningsspelet.
Första halvleken innehöll gott om chanser med övervägande åt det gulsvarta hållet, men ändå till periodvila mållöst.

Den andra perioden startar vi än bättre och sätter tidigt press till en hörna som Alexandra får fin höjd på och Emma sätter dit huvudet. Glädje i Brunflokabyssen och ledningen utökad till 3-0.
Matchen löper av med chanser åt båda hållen, men vi stänger ner matchen till en härlig 3-0 seger.
Skönt att se tempo, glädje och bra kämpainsatser igen!