19 maj 2020
19:30

Brunflo FK

Referat: Krokom Dvärsätts IF - Brunflo FK

Sista matchen i DM-gruppspelet för F14 med en finalplats i potten. Bra känsla på uppvärmningen som gav hopp om en fin fotbollskväll, men efter startsignalen tog det stopp.
Vi är konstant för långt ifrån situationerna och spelet utan boll förlorade vi klart i första halvlek. Således skönt att ändå ta ledningen, men glädjen blev kortvarig efter ett välplacerat distansskott av våra motståndare.

Allvarliga miner och bistra ledarbudskap i paus som faktiskt tog skruv i inledningen på andra och vi tar åter ledningen och känslan var att nu skulle det väl ändå lossna spelmässigt? ...men icke!
I slutet på andra halkar vi ner i hjulspåret igen och stänger inte den halvleken på något bra sätt.

Sista startar vi bättre men en långboll från KD att löpa på för deras blixtsnabba forward studsar inte vår väg och matchen därmed kvitterad. Vips blev det nerver i Brunflokabyssen med ofokuserade avslut och stressade beslut. Detta i kombination med att vi inte jobbar in i våra ytor gör att vi blir tämligen uddlösa.
Som genom ett trollslag borrar vi plötsligt ner pannan lite framåt och knyter näven och avslutar sista 15 med stark vilja, stort hjärta och rejäl beslutsamhet! Det blir ridån för våra motståndare och vi går ifrån till en 5-2 seger.

Starkt att ta sig upp ur källaren och ta oss i kragen när det som bäst behövs, men spelmässigt har vi en drös med bättre insatser att minnas än denna kylslagna - om än soliga - kväll i Krokom.