Brunflo FK F06

Referat: Bik SK F06 - Brunflo FK F06

Vänskapsmatch mot Bondsjöhöjdens IK:s 06:or i gassande sol på en fin konstgräsplan.
Vi hade på känn att motståndet skulle kunna komma att bli tufft, och det skulle visa sig vara en korrekt bedömning.
Vi börjar jämt och lagen känner på varandra men vi är klart pressade och hamnar lite långt ifrån våra motståndare och då även lite på efterkälken i situationerna.
BIK tar ledning efter en räddad boll som vandrar längs mållinjen men som domaren dömer som mål.
Vi replikerar dock blixtsnabbt genom en distinkt slagen frispark.
Mot slutet av halvleken tar BIK ledningen igen efter en period av intensiv press från deras sida som avslutas med ett skott mot skymd målvakt.

I andra halvlek håller vi ihop det rätt bra och börjar så sakteliga få kontroll på spelet - något vi tidigare under matchen haft rätt svårt med då vi tvingats slå bort de flesta bollar. Vi skapar dock en hel del chanser som tyvärr blir resultatlösa.
I slutet av andra utökar BIK sin ledning till 3-1 lite snöpligt då vi haft en bra period.

I sista orkar vi inte stå upp riktigt och siffrorna rinner följdakteligen iväg. BIK är distinkta i avslutet och anfaller med många spelare vilket vi i längden får svårt att försvara oss emot. Vi skapar ändå några bra chanser men överlag ger BIK oss inte mycket tid att bygga upp vårt spel varför segern är rättvis även om resultatet inte helt och hållet speglade matchbilden.
Sammantaget en lärorik och bra genomkörare för oss att få känna på ett högt matchtempo mot tufft motstånd.